Пт, 2024-04-19, 06:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Конституційний Суд отримав першу конституційну скаргу. Про це сказав голова КС Юрій Баулін на міжнародній конференції в Києві.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-10-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Уперше в Україні проводиться міжнародна конференція, присвячена Казимиру Малевичу. Про це повідомила на брифінгу Тетяна Філевська - дослідниця творчості Малевича.


 

 

Національний банк України прирівняв вимоги до класовості сейфів небанківських фінансових установ до відповідних вимог для банків. Про це йдеться у постанові НБУ.


 

 

Верховна Рада ухвалила в цілому закон, який передбачає звільнення благодійної діяльності релігійних організацій від податків.


 

 

20 канадських поліцейських прибули в Україну для навчання співробітників Національної поліції, повідомила 6 жовтня на брифінгу голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе.


 

Верховна Рада України підтримала за основу і в цілому законопроект №5067 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження європейських стандартів захисту прав власності та економічних інтересів громадян та інвесторів".


 

 

За минулу добу російсько-окупаційні війська 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.