Чт, 2024-03-28, 17:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Один український військовослужбовець загинув, ще семеро отримали поранення внаслідок бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-10-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Новогодний корпоратив нередко является важнейшим мероприятием по нормализации микроклимата и укреплению отношений в коллективе.


 

 

Среди подростков популярен подход к компьютерным технологиям как к художественному материалу, удобному для творчества.


 

 

У п’ятницю 28 жовтня у сквері біля Львівського цирку встановили пам’ятник Богдану-Ігорю Антоничу. Він виконаний у бронзі, а його висота становить 4,5 метра.


 

У листопаді в новоствореному українському видавництві "Pabulum" з’явиться книга відомого літературознавця і видавця, а віднедавна ще й в.о. директора Українського інституту книги, Ростислава Семківа "Як писали класики".


 

 

Сесія Харківської міськради 26 жовтня затвердила концепцію розвитку велосипедного руху і облаштування велосипедної інфраструктури в місті.


 

 

35 поліцейських отримали сертифікати бійців КОРД (Корпуси оперативно-раптового дії) категорії "А" для Донецької та Рівненської областей, повідомив 28 жовтня 2016 року очільник МВС Арсен Аваков.


 

 

Деякі співробітники бюро Інтерполу в Україні перешкоджали відправці до головного офісу організації матеріалів для оголошення в міжнародний розшук низки осіб, за що отримували хабарі.