Пт, 2024-03-29, 15:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Агента головного розвідувального управління генерального штабу збройних сил Російської Федерації затримали у Рівному співробітники контррозвідки Служби безпеки України.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-10-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Светская жизнь - фильм Вуди Аллена


Новое творение нестареющего душой режиссера и сценариста Вуди Аллена "Светская жизнь" - это ироничная трагикомедия, погружающая зрителя в тридцатые годы прошлого века.


 

 

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов ініціює виплату премій спортсменам, які посіли 4-6-ті місця на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро.


 

 

Мер Києва Віталій Кличко дав старт 7 Київському міжнародному марафону Wizz Air Kyiv City Marathon і взяв участь у благодійному забігу "Здійсни мрію".


 

 

Заплановане на сьогодні відведення підрозділів ЗСУ в Станиці Луганській не відбудеться. Про це сьогодні 9 жовтня на своїй сторінці у Фейсбуці написав очільник Луганської обласної державної адміністрації.


 

Міністерство фінансів України, діючи від імені держави, надало 7 жовтня англійському суду докази у справі щодо боргу України за єврооблігаціями на 3 млрд дол США, викупленим Російською Федерацією в грудні 2013 року.


 

 

Наступним суперником українського боксера-важкоатлета Володимира Кличка з великою імовірністю стане британець Ентоні Джошуа.


 

 

За минулу добу російсько-окупаційні війська 48 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це сьогодні 9 жовтня повідомляє прес-служба Міноборони.