Пт, 2024-03-29, 14:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

У Києві сьогодні, 18 жовтня, попрощалися з видатним асторономом Климом Чурюмовим. Науковець помер 15 жовтня після інсульту на 80 році життя.

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2016-10-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Наступним суперником чемпіона світу за версією IBO у першій важкій вазі німецького боксера Марко Гука стане чемпіон Європи за версією EBU українець Дмитро Кучер. Бій Гук - Кучер відбудеться 19 листопада у Ганновері (Німеччина).


 

 

Кабінет міністрів України має намір запропонувати громадянам, які не охоплені програмою житлових субсидій, скористатися 12-місячної розстрочкою для оплати житлово-комунальних послуг.


 

 

Під Верховною Радою сьогодні 18 жовтня проходить акція на підтримку електронного декларування статків чиновників та членів їхніх родин. Про це повідомляє організація "Реанімаційний пакет реформ".


 

 

Як розповіли в Генштабі, до проведення навчань залучаються органи військового управління стратегічного та оперативно-стратегічного рівня, а також військові частини (підрозділи) всіх компонентів ЗСУ.


 

 

Надзвичайний і Повноважний Посол Угорської Республіки в Україні Ерно Кешкень та харківський міський голова Геннадій Кернес домовилися про відкриття в Харкові Почесного консульства Угорщини.


 

 

За минулу добу бойовики 29 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. За повідомленням прес-центру штабу АТО, на Маріупольському напрямку зафіксовано 20 випадків порушення режиму припинення вогню.