Пт, 2024-03-29, 03:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Національний банк України очікує зростання реального ВВП України в період 2019-2020 років на рівні 4-5%, повідомляється на сайті регулятора.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-10-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Співробітники Служби безпеки України викрили на Чернігівщині псевдодержавне утворення "Титульний суверенний народ України", члени якого не визнають повноваження державних органів України.


 

Народні депутати підтримали в першому читанні урядовий законопроект щодо обмеження доступу на український ринок іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту.


 

 

З 22 до 30 жовтня відбудеться Київський міжнародний кінофестиваль "Молодість". У програмі "Українські прем'єри" планують показ п'яти фільмів.


 

 

Показ польського фільму "Волинь" режисера Войцеха Смажовського, який мав відбутися 18 жовтня у столичному кінотеатрі "Київ", за взаємною згодою сторін перенесено на більш пізній період.


 

 

На столичному НСК "Олімпійський" завершився матч 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому київське "Динамо" програло португальській "Бенфіці" з Лісабона.


 

 

За минулу добу бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. За зведенням штабу АТО станом на ранок 20 жовтня, на Маріупольському напрямку зафіксовано 21 провокацію проти сил АТО.