Вт, 2024-04-16, 23:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

У 2016 році рівень заробітних плат вчителів без категорії становить 3 тис. 239 грн, а в 2017 році має підвищитись до 4 тис. 541 грн. Рівень зарплати вчителя вищої категорії з усіма надбавками має збільшитись з 4 тис. 483 грн у 2016 році до 6 тис. 400 грн у 2017 році.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-10-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У Пекіні (Китай) завершився етап Кубка світу з плавання, де дві нагороди завоювала одна з лідерів збірної України Дарина Зевіна, повідомляє офіційний сайт змагань.


 

 

На 80% держава фінансуватиме всі українські фільми і на 50% - телесеріали. Повністю за свій рахунок зніматиме дебютні, просвітницькі, авторські, дитячі, експериментальні й анімаційні стрічки.


 

 

США не визнають заборону Меджлісу кримськотатарського народу Верховним судом Російської Федерації. Про це йдеться у заяві заступника речника Державного департаменту США Марка Тонера.


 

 

Під час візиту до Ізраїлю президент України Петро Порошенко зустрівся з патріархом святого граду Єрусалиму і всієї Палестини, Сирії, Аравії, всього.


 

 

За минулу добу 30 вересня на Донбасі російсько-окупаційні війська 34 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників.


 

 

Угода про вільну торгівлю між Канадою та Україною дозволить побудувати більш успішну Україну і підвищити добробут її жителів. Про це заявила міністр міжнародної торгівлі Канади Христя Фріланд.