Чт, 2024-04-25, 17:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Станом на 18.00 в районах проведення антитерористичної операції зафіксовано 16 обстрілів з боку російсько-окупаційних військ. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-10-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Міністерство освіти і науки України направило керівникам обласних департаментів/управлінь освіти та всіх навчальних закладів листа з вимогою дотримуватися мовного законодавства України.


 

 

Серед 414 картин, які знаходяться тепер у вільному доступі в інтернеті, такі перлини радянського кінематографа як "Місце зустрічі змінити не можна", "Три мушкетери", "Десять негренят", "Чародії".


 

8-9 жовтня в результаті несприятливих погодних умов було знеструмлено населені пункти в Київській, Донецькій, Полтавській, Сумській, Черкаській, Одеській, Херсонській областях.


 

 

В Одесі на Куликовому полі 9 жовтня сталися сутички між проросійськи налаштованими активістами, які прийшли на мітинг, й активістами "Правого сектору".


 

 

За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це повідомляє штаб АТО на сайті Міноборони України.


 

 

Збірна України з футболу після двох нічиїх здобула першу перемогу у кваліфікації чемпіонату світу-2018. Украіна обіграла команду Косово з рахунком 3:0.