Сб, 2024-04-20, 16:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Невизнання в резолюції Парламентської асамблеї Ради Європи незаконних виборів до Держдуми Російської Федерації в окупованому Криму стане підставою для подібних рішень в інших міжнародних організаціях.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-10-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У результаті обшуків у будинках кримських татар у Криму в середу, 12 жовтня, було затримано 5 осіб. Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналістка Лілія Буджурова.


 

 

В одеській Аркадії через сильний вітер упав будівельний кран. Це сталося вранці 12 жовтня просто біля входу на центральну алею.


 

 

Плавучий підйомний кран затонув під час буксирування з порту "Кавказ" у Краснодарському краї до Севастополя, двох робітників врятувати не вдалося.


 

Федеральне міністерство транспорту та цифрової інфраструктури Німеччини передало Києву 15 одиниць багатофункціональної снігоприбиральної техніки, яка працюватиме на вулицях столиці у зимовий період.


 

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков жорстко розкритикував заяву президента Франції Франсуа Олланда про необхідність проведення виборів на окупованій проросійськими бойовиками території Донбасу.


 

 

За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 44 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО на сайті Міноборони.