Чт, 2024-04-25, 11:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

"Через внутрішні причини Фонду прибуття місії було перенесено. Нова дата не називається, але будуть скоро", - сказав співрозмовник агентства.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-10-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У Миколаєві активісти заблокували в їдальні, яка розташована в приміщенні облдержадміністрації, учасників "Південного форуму", організованого прихильниками "Українського вибору" Віктора Медведчука.


 

 

"Свідчення, оголошені перед присяжними, були отримані за допомогою катувань. Клиху кололи "сиворотку правди", його катували струмом", - сказала адвокат Марина Дубровіна.


 

Кабінет міністрів України в межах фіналізації проекту державного бюджету на 2017 рік, а також формування справедливої системи оплати праці в країні, запропонував удвічі збільшити в 2017 році показник мінімальної зарплати - до 3200 грн.


 

 

Столична влада розпочинає експеримент з упровадження нової транспортно-пішохідної схеми на Подолі, в рамках якого перекриють рух по вулиці Сагайдачного.


 

Відповідно до постанови Кабміну від 13 травня 1996 року №509 "Про порядок обчислення часу на території України" в останню неділю жовтня (30 жовтня ц.р.) о 4-й годині за київським часом годинникову стрілку потрібно перевести на одну годину назад.


 

 

За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 34 рази відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це прес-центр штабу АТО повідомив сьогодні зранку 26 жовтня.