Пт, 2024-03-29, 15:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Московський суд відхилив апеляцію на арешт журналіста "Укрінформу" Романа Сущенка. Про це у Facebook пише журналіст Роман Цимбалюк.

Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2016-10-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) не ухвалюватиме рішення про продовження термінів декларування, попри технічні проблеми системи.


 

 

Міністр соціальної політики Андрій Рева заявив, що гроші на підвищення мінімальної зарплати до рівня 3,2 тисяч гривень планується взяти з економіки України.


 

 

Українець Михайло Романчук став переможцем вже на другій дистанції етапу Кубка світу з плавання, який проходить в японському Токіо.


 

 

За два роки в Україні було завершено виробництво 42 фільмів, а надходження на спецрахунок Держкіно склали понад 8,5 мільйонів гривень.


 

 

Марк Фейгін, адвокат неправомірно затриманого в Москві кореспондента "Укрінформу" Романа Сущенка, описав нинішні умови утримання його підзахисного.


 

 

За минулу добу бойовики 72 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Про це сьогодні зранку, 27 жовтня, у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.