Пт, 2024-03-29, 17:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Міжнародне розвідувальне співтовариство InformNapalm на основі даних, отриманих в ході проведених OSINT і HUMINT заходів, вийшло на слід вантажу, який прибув із Сирії до окупованого Криму.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2016-10-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Генеральна прокуратура України має намір до кінця 2016 року передати справу про державну зраду екс-президента Віктора Януковича до суду, нагадує генпрокурор України Юрій Луценко.


 

 

Президент України Петро Порошенко в п'ятницю провів телефонні розмови з президентом Єврокомісії Жаном-Клодом Юнкером.


 

 

Президент України Петро Порошенко розповів, ким хотів би працювати після завершення президентської каденції. Про це він повідомив в ході зустрічі зі студентами Острозької академії.


 

 

Національний банк України (НБУ) з 28 жовтня знижує облікову ставку до 14% з 15%. При цьому НБУ зберіг прогноз споживчої інфляції в 2016-2018 рр. на рівні цільових орієнтирів.


 

 

На Франкфуртському книжковому ярмарку, що проходив у Німеччині з 19 по 23 жовтня, оголосили імена переможців високих нагород та рейтингів.


 

 

За минулу добу бойовики 54 рази відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це cьогодні зранку 28 жовтня прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.