Пт, 2024-04-19, 20:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Кроссовки и спортивная обувь - самая удобная и практичная обувь в современном мире, которая занимает почетное место в мужском и женском гардеробе.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2016-10-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Президент Петро Порошенко підписав закон №1509-VІІІ "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо зарахування окремих адміністративних зборів до місцевих бюджетів".


 

В последнее время с телевизионных экранов все чаще и чаще звучит призыв к массовым занятиям спортом. « Зачем это нужно?» - задают себе вопрос многие из нас.


 

 

По данным Гидрометцентра, температура воздуха снизится, а в Западной и Центральной Украине пройдут сильные дожди.


 

 

Верховний Суд просить Конституційний Суд визнати неконституційним ліквідацію вищих спеціалізованих судів та конкурсний відбір суддів.


 

1 жовтня МВС України оголосило старт місячника добровільної здачі зброї. Іншими словами, ті, хто за своєю ініціативою здасть незареєстровану зброю і боєприпаси до 31 жовтня, будуть звільнені від кримінальної відповідальності.


 

На святкування єврейського Нового року Рош га-Шана до Умані з'їхалися близько 40 тисяч хасидів. "Загалом в Умані зібралося близько 40 тисяч хасидів – це рекорд для міста", - йдеться у повідомленні.


 

 

В Україні 1 жовтня тимчасово відміняється державне регулювання цін на продукти харчування. Відповідну постанову Кабінету Міністрів України було затверджено на засіданні уряду, повідомляє прес-служба Кабміну.


 

 

Футболісти київського "Динамо" скористалися поразкою луганської "Зорі" і повернули собі другу позицію в турнірній таблиці чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги.


 

 

У Раді Європи в понеділок 3 жовтня відбудеться День українських реформ, в якому візьме участь глава МЗС України Павло Клімкін. Про це йдеться у повідомленні прес-служби МЗС.


 

 

За минулу добу російсько-окупаційні війська 48 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.