Пт, 2024-03-29, 09:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:02
Бізнес в Інтернеті: пасивний і активний
Інші останні Економічні новини
Доходи можна розділити на два види: пасивні та активні. Якщо ви ходите на роботу, або займаєтеся бізнесом, то ваші доходи від цієї діяльності є активними, тобто ви здобуваєте їх самі, своєю працею. А от якщо ви отримуєте дохід у вигляді відсотків від банківського вкладу, або інвестицій, то таке джерело є пасивним - за вас працюють інші. Ось і для заробітку в Інтернеті характерні ці види заробітку. Наприклад, заробіток на опитуваннях - активний, ви постійно берете в них участь, витрачаєте свій час, щоб отримати з них прибуток. А от якщо ви розмістили посилання рекламодавця на своєму сайті, адресу якого продав вам реєстратор домена, або контекстну рекламу, і вам за час розміщення або за кліки платять гроші - тут ви вже отримуєте пасивний дохід. Ось і вирішуйте самі, який підхід до заробітку вам більше підходить.

У активного отримання прибутку є незаперечна перевага - відсутність стартових витрат для його здійснення. Зате його антипод економить ваш час, дозволяючи витратити його або на відпочинок, або на іншу роботу. Давайте перерахуємо основні види активного заробляння грошей: вже згадані раніше опитування, копірайт-рерайт, веб-серфінг.

Куди цікавіше розглядати пасивний заробіток в Інтернеті. Добре розкручений сайт, що має велику кількість відвідувачів, є ласим шматочком для рекламодавців. Тут можна розміщувати продажні посилання і контекстну рекламу (причому від різних партнерів), замовні статті від рекламодавців, повісити спливаючі вікна, поміщати описи різних товарів з посиланнями, які ведуть на сайти партнерів-продавців і отримувати відсоток з продажів. Взагалі, сайт потенційно є джерелом великого доходу, але є одне але. Сайт повинен бути цікавий користувачам, і перебувати в пошані у пошукових машин. Ці дві умови є прямими обмеженнями для зростання прибутку веб-майстра. Адже, якщо на сайті занадто багато реклами, дратівливих спливаючих вікон, флеш-анімації, то він втратить інтерес користувачів і неминуче потрапить в бан пошукових сервісів, які вважатимуть його рекламним смітником і приберуть з індексів видачі. У всьому потрібна міра. Реклама повинна зацікавлювати відвідувачів, вміст ресурсу постійно оновлюватися і поповнюватися цікавими і потрібними статтями (товарами). Посилання необхідно робити природними, які акуратно вписуються в дизайн сайту. Контент майданчика потрібно готувати відповідно до пошукових запитів, щоб ваша веб-сторінка подобалася пошуковикам. Ось тоді дохід від цього сайту буде постійно зростаючим у відповідності із збільшенням кількості його сторінок.

На закінчення хочеться відзначити ще один момент: деякі види активного заробітку також вимагають початкових вкладень: наприклад, ви постійно перепродуєте статті, тобто купуєте їх за низькою ціною і продаєте за більш високою. Для того, щоб розпочати таку діяльність, необхідний стартовий капітал. Але все одно, щоб не говорили, пасивний дохід людській природі більш приємний.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1518 | Додав: nowyny | Теги: реєстратор домена | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]