Пт, 2024-04-26, 12:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:02
Бойовики 10 разів обстріляли ЗСУ з великокаліберної зброї. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу на передовій загинув один українській військовий, троє отримали поранення. Про це на брифінгу в Києві повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу внаслідок бойових дій один українській військовослужбовець загинув, ще троє отримали поранення", - сказав Мотузяник.

Також за його словами впродовж минулої доби бойовики 10 разів обстрілювали сили ЗСУ з великокаліберної зброї, яка заборонена Мінськими домовленостями і має бути відведена на визначену відстань від лінії розмежування.

"Незаконні збройні формування регулярно порушують режим тиші практично на всіх напрямках. Бойовики продовжують концентрацію живої сили, боєприпасів і техніки біля лінії розмежування... За минулу добу незаконні збройні формування 10 разів обстрілювали наші позиції із 120-міліметрових мінометів, тричі - з танка та 122-міліметрової артилерії", - сказав Мотузяник.

Крім того, за добу зафіксовано 15 польотів ворожих розвідувальних безпілотників в межах Донецької та Луганської областей.

Інформацію про відведення українських підрозділів із Щастя та Луганського речник АП з питань АТО не підтвердив.

"Ситуація там непроста. Але в мене немає інформації про відведення наших підрозділів з цих населених пунктів", - сказав Мотузяник.

Зазначимо, як повідомили у відділі зв`язків з громадськістю та ЗМІ Нацгвардії, за період проведення антитерористичної операції станом на 14 травня 2015 року загинуло 149 та поранено 657 військовослужбовців Національної гвардії України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 946 | Додав: adminA | Теги: обстріл, зсу, бойовики, великокаліберної зброї. ВІДЕО, 10 разів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]