Чт, 2024-04-25, 06:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:06
Бойовики 32 рази обстріляли позиції сил АТО. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  В районі проведення антитерористичної операції на Донбасі з опівночі і до 18:00 суботи 29 жовтня зафіксовано 32 випадки відкриття вогню по позиціях Збройних Сил України з боку окупаційних військ. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема, на Маріупольському напрямку відбулось 17 обстрілів. В районі Мар’їнки обстріли тривали зі стрілецької зброї та кулеметів великого калібру. По захисниках Лебединського, Талаківки, Широкиного, Гнутового і Водяного терористи застосовували міномети калібру 120 мм, а поблизу Красногорівки та Троїцького - міномети калібру 82 мм та ствольну артилерію калібру 122 мм.

На Донецькому напрямку, зауважує прес-центр штабу АТО, зафіксовано 9 обстрілів українських позицій. Зокрема, в Світлодарську укріплення військових частин бойовики обстріляли з кулеметів та стрілецької зброї, в Артемовому – мінометів калібру 120 мм. В районі Авдіївки окупанти використали проти ЗСУ ствольну артилерію калібру 122 мм, міномети обох калібрів, гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю.

На Луганському напрямку відбулося шість збройних провокацій. "Проти сил АТО в Богуславському ворог вів вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, а в Новозванівці, крім стрілецької зброї та гранатометів, бойовики неодноразово застосовували міномети калібру 82 мм", - йдеться у повідомленні.

Раніше в прес-центрі АТО повідомили, що проросійські бойовики за минулу добу, 28 жовтня, 55 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі.

Один український військовослужбовець загинув, ще семеро отримали поранення внаслідок бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу, повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

За даними Лисенка, на Маріупольському напрямку тривають найбільш інтенсивні бойові дії. Бойовики випустили майже 400 мінометних мін. Основні "гарячі точки" - традиційно Мар'їнка та Широкине з околицями.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 804 | Додав: adminA | Теги: обстріл, бойовики, 32 рази, позиції сил АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]