Чт, 2024-04-25, 22:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:23
"Дніпро" бився до останнього, але програв фінал Ліги Європи. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Дніпропетровський "Дніпро" не зумів стати переможцем Ліги Європи, програвши перший в історії свого клубу фінал єврокубків чинному переможцю турніру - іспанській "Севільї". "Дніпро" намагався компенсувати різницю в класі бажанням, що зробило матч конкурентним, але титул виграти не дозволило.

Якщо у іспанців і були шапкозакидацькі настрої щодо суперника, то "Дніпро" їх швидко вибив голом Калинича на 7 хвилині. Нікола разом з Матеусом розіграли комбінацію в три дотики, розірвавши весь захист "Севільї". Обидва гравці, до речі, були єдиними, щодо місця в старті яких виникали сумніви. Але Маркевич не помилився.

21 хвилину "Дніпро" вів у рахунку, але після кутового пропустив. Крихов'як скористався нерозторопністю Лео Матоса. Буквально відразу ж, на рівному місці, виник гол Баккі. Втім, на перерву іспанці переможцями не втекли. Ротань ідеально виконав штрафний, забивши "в роздягальню".

Другий тайм почався з атак "Дніпра". Потім гра вирівнялася, і тим більше нелогічним виявився третій гол. Бакка знову отримав простір для ривка і чітко реалізував свій шанс.

"Дніпро" побіг відіграватися, але без особливого успіху. Догравала команда Маркевича вдесятьох, оскільки втратив свідомість Матеус в кінцівці матчу, коли вже не залишилося замін.

Ліга Європи. Фінал

Варшава, "Народовий"

"Дніпро" - "Севілья"

Голи: Калініч, 7, Ротань, 44 - Крихов'як, 28, Бакка, 31, 73

"Дніпро": Бойко, Федецький, Дуглас, Чеберячко, Матос, Канкава (Шахов, 85), Федорчук (Безус, 68), Ротань, Коноплянка, Матеус, Калинич (Селезньов, 78).

"Севілья": Ріко, Відаль, Каррісу, Колодзейчак, Тремулінас, Мбіа, Крихов'як, Реєс (Коке, 59), Банега, Вітоло, Бакка (Гамейро, 82).

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 954 | Додав: adminA | Теги: Дніпро бився до останнього. ВІДЕО, фінал Ліги Європи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]