Вт, 2024-04-23, 17:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:17
"Дніпро" і "Металіст" сьогодні проведуть свої матчі в Лізі Європи
Інші останні Спортивні новини
Сьогодні відбудеться другий тур групового раунду другого за значущістю, після Ліги чемпіонів, клубного турніру континенту - Ліги Європи. Серед інших свої поєдинки проведуть "Дніпро" і "Металіст". Дніпропетровський клуб на виїзді зіграє зі шведським АІКом, а харків'яни прийматимуть віденський "Рапід".

"Металіст" - "Рапід"

стадіон: "Металіст", Харків

арбітр: Менаше Масіах (Ізраїль)

трансляція: 20.00 на телеканалі "Футбол".

Мирон Маркевич, головний тренер "Металіста": "Ми часто граємо з австрійськими клубами, але з "Рапідом" доля нас звела вперше. Ця команда є лідером чемпіонату Австрії, достатньо збалансована у всіх лініях. Виходячи з цього, ми очікуємо непростої гри".

Петер Шеттель, головний тренер "Рапіда": "Металіст" дуже добре атакує і обороняється. Наші гравці повинні бути уважні, необхідно приділити особливу увагу обороні своїх воріт. Потрібно діяти активно, використовувати будь-який шанс для перемоги".

АІК - "Дніпро"

стадіон: "Расунда", Стокгольм

арбітр: Іван Кружляк (Словаччина)

трансляція: 22.05 на каналі "2+2"

Головний тренер АІКа Андреас Альм: "Подивилися багато відео і володіємо всією інформацією про "Дніпро". У них хороший захист, і дуже технічні нападники, нам буде дуже важко. Ми серйозно підготувалися, хоча часу було не так багато. Але ми добре вивчили суперника.

Головний тренер "Дніпра" Хуанде Рамос: "Який результат влаштує? Перемога. Це мене задовольнило б.

Проглядали кілька матчів АІКа. У нас не так багато інформації, як хотілося б, але її достатньо. Це організована команда. Вона грає в чітку схему з двома нападниками. У цієї команди достатньо аргументів, щоб вдало грати в Європі і обігравати будь-яку команду".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1035 | Додав: adminA | Теги: Лізі Європи, Дніпро і Металіст сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]