Пт, 2024-03-29, 01:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:06
"Дніпро" обіграв "Наполі" і вийшов до фіналу Ліги Європи. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

  "Дніпро" обіграв у матчі-відповіді півфіналу Ліги Європи, який відбувся 14 травня в Києві, італійський "Наполі" і вперше у своїй історії вийшов у фінал Ліги Європи. Суперником команди Мирона Маркевича у вирішальному поєдинку буде іспанська "Севілья".

Якщо після першого матчу тренер неаполітанців Рафа Бенітес нарікав на невезіння і суддю, який не помітив офсайду в Селезньова, коли той зрівнював рахунок, то в звітному поєдинку іспанець звинувачувати може тільки себе. "Дніпро" в прямому сенсі слова бився за фінал і більш ніж заслужено вигриз свою путівку до Варшави.

Єдиний гол знову на рахунку Селезньова. При цьому Женя протягнув на собі захисника, який висів на ньому якорем, і головою точно пробив після м'якого навісу Коноплянки.

Футболісти "Дніпра" билися за кожен м'яч, не даючи суперникам часу на прийняття рішень, а в тих моментах, коли неаполітанцям вдавалося проходити всі оборонні побудови українців, надійним був Денис Бойко.

Прекрасна перемога "Дніпра", який тепер зіграє з іспанською "Севільєю", що розгромила в двох матчах 5:0 кривдника "Динамо" - "Фіорентину".

"Дніпро" - "Наполі" 1:0 (перший матч 1:1)

Гол: Селезньов, 58

"Дніпро": Бойко - Федецький, Дуглас, Чеберячко, Матос - Канкава, Федорчук - Лучкевич (Матеус, 67), Ротань, Коноплянка (Гама, 86) - Селезньов (Калініч, 75)

"Наполі": Андухар - Маджо, Альбіоль, Брітос, Гулам - Давид Лопес (Енріке, 79), Інлер - Кальєхон, Габб'ядіні (Хамшик, 55), Інсіньє (Мертенс, 61) - Ігуаїн.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 968 | Додав: adminA | Теги: фіналу Ліги Європи, вийшов, Дніпро обіграв Наполі. ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]