Сб, 2024-04-20, 18:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:03
"Дніпро" сьогодні зустрінеться у фіналі Ліги Європи із "Севільєю"
Інші останні Спортивні новини

Сьогодні ввечері, 27 травня, відбудеться головний матч у кар'єрі багатьох футболістів дніпропетровського "Дніпра". Український клуб зустрінеться у Варшаві, у фіналі Ліги Європи, з іспанською "Севільєю" - чинним володарем трофея.

Відзначимо, що крім трофея, статусу та фінансової премії, переможець турніру отримає місце в груповому раунді найпрестижнішого клубного турніру континенту - Ліги чемпіонів.

"Дніпро" - "Севілья"

стадіон: "Народовий", Варшава

арбітр: Мартін Аткінсон (Англія)

пряма трансляція: 21.45 на "2+2".

травмовані: Зозуля, Мазух, Кравченко, Мандзюк - Бету, Пареха

Мирон Маркевич, наставник "Дніпра": "Севілья" добре грає в атаці і там зібрані хороші виконавці, які створюють багато моментів. Для нас це головний біль. Але у нас оборона до завтрашнього дня грала на рівні, так що головне буде нейтралізувати гравців лінії атаки".

Унаї Емері, наставник "Севільї": "Їхня гра заснована на взаєморозумінні, що дозволяє тримати великий рівень захисту. Захисники "Дніпра" не тільки чудово обороняються, а й допомагають команді в атаці, а також здорово грають у пресингу. Це дуже важлива якість у грі. Так, всі матчі "Дніпро" грав по-різному, і завтра ми можемо побачити різний "Дніпро": агресивний або більше захисний".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 906 | Додав: adminA | Теги: Севільєю, фіналі Ліги Європи, Дніпро сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]