Ср, 2024-04-24, 03:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:04
Готує новинку з турбованим двигуном Subaru
Інші останні Новини світу
Компанія Subaru оголосила про те, що планує випустити турбовану версію свого спорт-купе BRZ. Багато шанувальників автомобілів японського виробника були розчаровані, що для Subaru BRZ був доступний лише стандартний двигун.

Японці прислухалися до скарг покупців і заявили, що незабаром модель буде доступна і з турбованим мотором. Японці вже почали роботу над 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном з системою безпосереднього вприскування, пише NEWSru.com.

Агрегат отримає подвійний турбокомпресор, що дозволить вичавити з двигуна 280 к.с. і 250 Нм максимального крутного моменту. Нагадаємо, що стандартний Subaru BRZ оснащується 2,0-літровим опозитним мотором потужністю 200 к.с. і максимальним обертовим моментом 205 Нм.

У продаж новинка надійде не раніше 2014 року. До цього часу японці планують підготувати для автомобіля новий, більш агресивний обвіс кузова.

Нагадаємо, нещодавно стали доступні перші "живі" зображення нового Subaru Forester, презентація якого повинна відбутися вже найближчим часом. Раніше ми вже бачили новинку завдяки японським брошурам, які просочилися в Мережу. Цього разу автомобіль сфотографували на стоянці.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1073 | Додав: adminA | Теги: Subaru, новинку з турбованим двигуном | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]