Ср, 2024-04-24, 23:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:10
Яресько - Україна виконала майже всі зобов'язання перед МВФ
Інші останні Економічні новини

Україна виконала майже всі зобов'язання перед Міжнародним валютним фондом (МВФ).

Про це в ході восьмого Київського форуму заявила міністр фінансів України Наталія Яресько, передає "РБК-Україна."

"Ми домовилися (з МВФ) майже про все. Там одне речення залишилося. Ми за всіма нашими зобов'язаннями зробили майже все", - повідомила вона.

"Там залишається відкритими ряд питань, які ми повинні протягом червня виконувати. Особливо щодо ухвалення деяких законопроектів у Верховній Раді", - додала Яресько.

Як повідомлялося, 12 травня розпочала роботу місія МВФ. Робота триватиме 2-3 тижні. За словами Яресько, Україна в рамках програми з МВФ очікує отримати другий транш обсягом близько 1,7 млрд дол. США.

"Все, що ми робили в березні, квітні, травні буде переглядатися. Місія буде дивитися: де ми, що ми зробили, де ми запізнюємося, що ми зараз робимо. Щось з цих зобов'язань вже зроблено, щось в процесі" , - сказала вона.

Засідання ради директорів Міжнародного валютного фонду (МВФ) щодо перегляду програми розширеного фінансування EFF для України очікується в червні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 867 | Додав: adminA | Теги: зобов'язання перед МВФ, яресько, Україна виконала | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]