Пт, 2024-03-29, 14:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:48
На вірші Симоненка українські рокери написали пісню і зняли кліп. ВІДЕО
Інші останні Економічні новини

 Українська група "Біла Вежа" презентувала кліп на пісню "Виростеш ти, сину". Текстом композиції став вірш українського класика Василя Симоненка, пише Cultprostir.

У 2014 році музиканти отримали дозвіл на використання твору класика від онуки поета Мирослави Симоненко. Наприкінці минулого року в рамках акустичної програми гурту "Біла Вежа" відбулася презентація пісні. Після цього "Виростеш ти, сину" була також виконана на концерті "Симфонія світу", де зірвала овації.

"У пошуках свіжої ідеї для відео музиканти натрапили на роботи українського театру тіней Fireflies. Після знайомства з колективом взимку почалася робота - пошук образів, побудова сюжету, проби, інтерпретації. За задумом групи, безсмертні вірші, музика і сюжетна лінія відеороботи підкреслюють духовні основи українців: любов до Матері і любов до Батьківщини", - йдеться в презентації кліпу.

Нагадаємо, у дніпропетровських маршрутках, вагонах метро та трамваях замість реклами мають з'явитися плакати з віршами українських поетів, яких дніпропетровці обирають шляхом голосування у соцмережах. У список авторів потрапив і Василь Симоненко.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 880 | Додав: adminA | Теги: українські рокери, зняли кліп. ВІДЕО, вірші Симоненка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]