Чт, 2024-03-28, 18:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:16
На всеукраїнський конкурс молодих художників подовжено набір
Інші останні Культурні новини

З березня триває набір заявок на участь у п’ятому конкурсі «Молоді Українські Художники», який проводить Shcherbenko Art Centre. Нещодавно організатори повідомили, що термін прийому заявок подовжено до кінця травня 2015 року. Міжнародна експертна комісія готова до розгляду робіт молодих художників з різних регіонів країни, щоб якомога ширше представити сучасне мистецтво України.

«Ми хочемо більше уваги приділити анонсуванню події у різних містах країни, щоб про неї дізналися і взяли участь не лише митці з Києва, а й, наприклад, зі Львова, Дніпропетровська, інших обласних центрів. Ми робимо цей конкурс саме для того, щоб навіть молоді художники, які ще не знають, як заявити про себе, потрапити в центр уваги вітчизняної арт-сцени, мали шанс це зробити», − розповіла Cultprostir представник  pr-служби Shcherbenko Art Centre Євгенія Буцикіна.

Нагадаємо, переможець конкурсу отримає винагороду в розмірі 40 000 гривень, половину з яких зможе отримати у грошами, решту – на реалізацію персональних проектів у Shcherbenko Art Centre.  

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 800 | Додав: adminA | Теги: Набір, всеукраїнський конкурс молодих худо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]