Пт, 2024-03-29, 00:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:34
Окупанти продовжують бити по Широкиному й Авдіївці. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 34 рази відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це прес-центр штабу АТО повідомив сьогодні зранку, 26 жовтня, на сторінці в Facebook.

На Маріупольському напрямку бойовики били 24 рази.

У районах Старогнатівки, Лебединського, Павлополя сепаратисти відкривали вогонь з кулеметів великого калібру, гранатометів, стрілецької зброї. Біля Водяного, Красногорівки, Гнутового і Тарамчука обстріли велися з мінометів калібру 82 мм.

По укріпленнях ЗСУ в Широкиному бойовики вели вогонь з мінометів калібру 120 мм. По Мар'їнці крім мінометів, терористи били з кулеметів, гранатометів, стрілецької зброї. Також там "працював" снайпер.

На Луганському напрямку зафіксовано 5 провокацій проти сил АТО.

"В напрямку Станиці Луганської та Новоолександрівки окупанти відкривали вогонь з гранатометів та стрілецької зброї, а по позиціях поблизу Богуславського – зі ствольної артилерії калібру 122 мм", - зазначили в штабі.

На Донецькому напрямку бойовики продовжують обстріли по Авдіївці. За минулу добу сепаратисти 5 разів відкривали вогонь у цьому районі, використовуючи різну зброю, зокрема міномети, гранатомети різних систем і кулемети.

Нагадаємо, 21 вересня в Мінську було підписано Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи із врегулювання ситуації на Донбасі про розведення сил і засобів на лінії розмежування. Документом передбачено розведення сил і засобів у Золотому, Петровському та Станиці Луганській.

1 жовтня розведення сил відбулося в Золотому, 7 жовтня відведення здійснено в Петровському, а 9 жовтня мало пройти в Станиці Луганській.

Разом з тим голова Луганської ОДА Юрій Гарбуз заявив, що заплановане на неділю, 9 жовтня, відведення підрозділів Збройних сил України в Станиці Луганській не відбудеться.

У штабі АТО заявили, що ватажки бойовиків ОРДЛО не бажають виконувати Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи щодо розведення сил біля станиці Станиці Луганської.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 811 | Додав: adminA | Теги: Широкине, окупанти, Авдіївка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]