Чт, 2024-03-28, 19:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:11
Під Севастополем розбився літак ЧФ РФ: є жертви
Інші останні Надзвичайні новини
В результаті катастрофи літака Бе-12 морської авіації Чорноморського флоту Росії під Севастополем загинули три члени екіпажу, за життя ще одного борються військові медики, інформує Міноборони РФ.

"За попередніми даними з місця катастрофи, три члени екіпажу літака загинули. Одного з травмами доставлено в госпіталі. Зараз за його життя борються медики", - повідомив у п'ятницю офіційний представник Міноборони РФ полковник Ігор Конашенков, передає "Інтерфакс-Україна".

За його словами, літак зазнав катастрофи в 17:40 на аеродромі Кача, в 50 км західніше Севастополя. Конашенков уточнив, що літак потерпів катастрофу в ході виконання планового польоту при заході на посадку.

За вказівкою міністра оборони РФ створено комісію на чолі з командувачем Чорноморським флотом, вона вже працює на місці трагедії.

Літак Чорноморського флоту ВМФ Росії Бе-12, який зазнав катастрофи в п'ятницю на аеродромі Кача, під Севастополем, був без боєкомплекту.

"Літак виконував плановий політ без боєкомплекту", - повідомив у п'ятницю офіційний представник Міноборони РФ полковник Конашенков. Він зазначив, що "на борту літака перебувало лише чотири члени екіпажу".

Раніше Конашенков повідомив: "За попередніми даними з місця катастрофи, три члени екіпажу літака загинули. Одного з травмами доставлено в госпіталь. Зараз за його життя борються медики".

Конашенков уточнив, що літак потерпів катастрофу під час виконання планового польоту при заході на посадку. За вказівкою міністра оборони РФ створено комісію на чолі з командувачем Чорноморським флотом, вона вже працює на місці трагедії.

Кача - курортне селище міського типу на західному узбережжі Криму. Входить до складу території, підпорядкованої Севастопольській міській раді (Нахімовський район) і розташовується приблизно в 20км на північ від Севастополя. Поруч із селищем розташовано аеродром морської авіації Чорноморського флоту Російської Федерації.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1057 | Додав: nowyny | Теги: севастополь, ЧФ РФ, розбився літак | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]