Пт, 2024-03-29, 14:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:57
Під Широкиним окупанти стріляють з БМП і 120-мм мінометів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу російсько-окупаційні війська 48 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Про це сьогодні 9 жовтня повідомляє прес-служба Міноборони.

"На Луганському напрямку зафіксовано 16 порушень "режиму тиші". Противник вдавався до збройних провокацій, застосовуючи важке озброєння. В районі Новозванівки бойовики вели вогонь по силах АТО з артилерії 122 та 152 калібрів, мінометів калібру 120 мм, а у напрямку Новоолександрівки з мінометів 82 калібру. Біля Кримського ворог здійснив обстріли опорних пунктів з гранатометів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

У штабі констатують, що на Маріупольському напрямку - стріляють найбільше.

"З боку окупантів зафіксовано 27 обстрілів. В напрямку Широкіного окупанти неодноразово вели вогонь з мінометів 82 та 120 калібрів, озброєння БМП, стрілецької зброї. В районі Водяного - зі ствольної артилерії калібру 122 мм, а поблизу Павлопіля, Мар’їнки, Старогнатівки противник використовував гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю та вогонь снайперів", - зазначають у прес-службі.

На Донецькому напрямку зафіксовано 5 обстрілів. Режим тиші бойовики порушували в Кам’янці, Новгородському, Авдіївці та Троїцькому, обстрілюючи підрозділи Збройних Сил України з мінометів 82 калібру, озброєння БМП, кулеметів та гранатометів різних систем, стрілецької зброї.

Раніше експерти повідомляли, що російські війська на Донбасі не припиняють підготовку до великої війни.

Вчора повідомлялося, що на маріупольському напрямку противник здійснив 20 обстрілів, серед яких 7 із мінометів 120 мм та 82 мм калібрів в напрямку Широкиного, Водяного, Красногорівки.   

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 800 | Додав: adminA | Теги: БМП і 120-мм міномети, окупанти, Широкине | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]