Вт, 2024-04-16, 12:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:03
Понад 1 мільйон квітів висадили у Києві
Інші останні Столичні новини - новини Києва

По місту триває активна висадка квіткової розсади. Станом на 7 травня працівниками КО «Київзеленбуд» висаджено понад 1 мільйон квіткової розсади, зокрема: висаджено канни, клеому, жоржини, сальвію, чорнобривці, хлорофітум. Так, столичні ландшафтні дизайнери попрацювали  на Столичному шосе, у сквері по вул. Холмогорській,  Чорнобильському сквері, по вул. Симиренка, у Парку Партизанської Слави тощо. Про це “Хрещатику” повідомили в прес-службі Київзеленбуду.

Наразі тривають роботи на Майдані Незалежності, по вул. Хрещатик, просп. 40-річчя Жовтня, Одеській та Харьківській площі, просп. Бажана,  тощо.

Крім цього, зеленбудівцями до відзначення Днів Пам’яті та Перемоги проведено благоустрій та впорядковано території 32 об’єктів, на яких знаходяться пам’ятні знаки чи меморіали з увінчення пам’яті про війну.

«До Дня Києва плануємо висадити ще 1 млн. квіткової розсади, а з 25 травня почнеться висадка ампельних рослин у термочаші. Це дизайнерське рішення дуже сподобалось киянам», – зазначив генеральний директор КО «Київзеленбуд» Сергій Симонов.

Нагадаємо, понад 18 га. зеленого господарства знаходиться під квітниками, які оформлюють столичні зеленбудівці у формі клумб, рабаток, мікс-бордерів, альпійських гірок тощо. Квіткова розсада вирощується в оранжерейних господарствах КО «Київзеленбуд», яка задовольняє основні потреби міста у посадковому матеріалі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 841 | Додав: adminA | Теги: 1 мільйон квітів висадили у Києві | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]