Чт, 2024-04-25, 21:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:19
Порада: куди звернутися, якщо потрібен апостіль
Інші останні Новини України

Будь-яка доросла людина розуміє, що для виїзду в іншу країну для роботи, на постійне місце проживання треба мати на руках переклад всіх необхідних документів з апостилем. Штамп Апостіль - підтверджує справжність підпису. А також апостіль підтверджує, що особа, яка підписала документ, наданий для підтвердження, має право його підпису, автентичність відбитку печатки, якою скріплений документ.

Апостіль ставиться тільки на оригінали документів. Апостіль має форму квадрата зі стороною менше 9 см і повинен відповідати зразку Гаазької Конвенції. У спеціалізованому бюро перекладів апостіль та переклад документів можна зробити в комплексі. Ціни перекладу апостіля вказані на сайті. Бюро перекладів працює не тільки в Києві, але і в регіонах. На сайті компанії також є список міст, в яких можна зробити апостіль.

Бюро перекладів ще надає наступні послуги - довідки про несудимість, ностріфікацію, визнання документів про освіту, виданих ВУЗами за кордоном, легалізацію, витребування документів. Бюро перекладів має свою кур'єрську службу для доставки документів за заявкою клієнта. Апостіль роблять - Міністерство юстиції України, Міністерство закордонних справ України, Міністерство освіти і науки, Державні реєстраційні служби. Кожне міністерство легалізує відповідні йому переліки документів. Вартість апостіля залежить від термінів, відведених на процедуру і від організацій, в які треба звернутися. Якщо немає часу, апостіль можна зробити протягом доби.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1023 | Додав: admin | Теги: апостіль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]