Пт, 2024-04-19, 11:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:25
Про свою мрію Порошенко розповів та поскаржився, що не має часу для саморозвитку. ВІДЕО
Інші останні Новини України

Президент України Петро Порошенко розповів, ким хотів би працювати після завершення президентської каденції.

Про це він повідомив в ході зустрічі зі студентами Острозької академії, передає "Четвертая власть".

"Я маю мрію, щоб бути обраним депутатом парламенту, європейського парламенту від України-члена ЄС. Мені цього буде достатньо", - сказав він.

Президент також поскаржився на дефіцит часу для саморозвитку і наголосив, що хотів би встигати прочитувати більше книг.

"Намагаюся, щоб хоча б одна книга за місяць була. Тим більше, мені зараз дарують цікаві сучасні книги. Я щасливий, що маю можливість їх читати. Коли ви студенти, незважаючи на хлопців, дівчат, дискотеки, читайте книги, і не електронні, треба зберегти традиції ", - підсумував він.

Нагадаємо, що раніше Порошенко вже заявляв про бажання балотуватися до Європейського парламенту від України після завершення президентської каденції.

Зауважимо, що хоча президент і не має вдосталь часу, аби читати, іноді він радить українцям книги, фільми і пісні, з якими варто ознайомитися.

Так, на початку цього року він писав на своїй сторінці у Facebook: "Друзі, ділюся кількома речами, які варто подивитися, почитати або послухати, якщо ви ще цього не зробили в 2015 році", - зазначав Порошенко і оприлюднив посилання на пісню Джамали "Шлях додому", фото обкладинки книги Сергія Лойка "Аеропорт" і трейлер до фільму "Зима у вогні: Боротьба України за свободу" Євгена Афінеєвского".

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 715 | Додав: adminA | Теги: час для саморозвитку, Порошенко, Мрія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]