Пт, 2024-04-19, 23:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:17
Продадуть з аукціону нерухомість банків Курченко і Новинського
Інші останні Економічні новини

Найближчим часом Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставить на продаж нерухомість неплатоспроможних АТ "Брокбізнесбанк" та ПАТ "Банк Форум".

Про це заявив директор Департаменту введення планів врегулювання і управління активами неплатоспроможних банків ФГВФО Андрій Шевченко, повідомляє "Укрінформ" з посиланням на прес-службу Фонду.

"Найбільший сегмент нерухомості в даний час виставлятимуть неплатоспроможні "Банк Форум" і "Брокбізнесбанк". Найближчим часом ми будемо підключати наших партнерів, біржові майданчики для пошуку клієнтів, які зацікавлені в придбанні тих чи інших об'єктів", - сказав Шевченко.

Він підкреслив, що Фонд робить все для того, щоб продаж активів неплатоспроможних банків був відкритим, прозорим, зручним для покупців.

Всі бажаючі взяти участь в аукціонах можуть ознайомитися з активами неплатоспроможних банків на сайті Фонду.

Нагадаємо, Фонд гарантування ввів тимчасову адміністрацію в "Банк Форум" з 14 березня 2014 року, після чого 16 червня Нацбанком було прийнято рішення про його ліквідацію. Банк був заснований підприємцем Леонід Юрушев. З 2008 року він належав німецькій Commerzbank Group. У 2012 році 98,68% акцій було викуплено компанією Yernamio Consulting LTD, яка належить депутату-олігарху Вадиму Новинському.

Неплатоспроможний "Брокбізнесбанк" ліквідовано рішенням Нацбанку від 10 червня 2014. За даними ЗМІ, найбільший власник банку (40% акцій) - власник групи ВЕТЕК Сергій Курченко, оголошений в міжнародний розшук.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 838 | Додав: adminA | Теги: нерухомість банків Курченко і Новин, аукціону | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]