Сб, 2024-04-20, 07:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:28
"Шахтар" розгромив бельгійський "Гент" у Лізі Європи з рахунком 5:0
Інші останні Спортивні новини

  Донецький "Шахтар" у четвер 20 жовтня у Львові на матчі третього туру групового етапу Ліги Європи розгромив бельгійський "Гент" з рахунком 5:0.

Вже на 12-й хвилині зустрічі рахунок відкрив півзахисник Віктор Коваленко. На 30-й хвилині аргентинський нападник Факундо Феррейра подвоїв перевагу господарів поля.

У дебюті другого тайму бразилець Бернард забив третій м'яч у ворота "Гента". На 75-й хвилині відзначився його співвітчизник Тайсон, а через десять хвилин Максим Малишев встановив остаточний рахунок в матчі.

У ще одному матчі цієї групи турецький "Коньяспор" і португальська "Брага" зіграли внічию 1:1, зазначає "Інтерфакс-Україна".

Після трьох турів "Шахтар" йде попереду в групі з 9 очками, "Гент" набрав 4 очки, у активі "Браги" - 2, у "Коньяспора" - 1 очко.

Нагадаємо, що у нинішньому розіграші "Шахтар" домігся двох перемог - в гостях над турецьким "Коньяспором" (1:0) і вдома над португальською "Брагою" (2:0). "Гент" у свою чергу на чужому полі поділив очки з "Брагою" (1:1) і в рідних стінах обіграв "Коньяспор" (2:0).

    

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 812 | Додав: adminA | Теги: Ліга Європи, Шахтар, рахунок 5:0, бельгійський Гент | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]