Пт, 2024-03-29, 00:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:37
Ситуація загострюється: загинули 3 воїни АТО. Двох росіян узяли в полон
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції загинули троє українських військовослужбовців, 17 отримали поранення.

Про це повідомив представник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко сьогодні, 17 травня, на брифінгу в Києві.

"Вчора в результаті бойових дій ми втратили трьох українських вояків, ще 17 були поранені", - повідомив Лисенко.

За його даними, двоє військових загинули у напрямку оборони міста Світлодарськ Донецької області під селищем Лозове, один – у місті Щастя Луганської області.

Також і Лисенко підтвердив інформацію про те, що бійці добровольчого батальйону територіальної оборони "Айдар" затримали двох російських військовослужбовців.

"Щодо затримання - дійсно, факт затримання був. Двоє російських військовослужбовців дійсно затримані, і з ними зараз працюють наші оперативники. Іншої інформації поки немає", - повідомив Лисенко, відповідаючи на запитання про достовірність інформації про затримання бійцями "Айдара" двох співробітників російського Головного розвідувального управління.

Раніше цю інформацію оприлюднив волонтер Юрій Касьянов. За його даними, в ході бойових дій на різних ділянках фронту в суботу, 16 травня 2015 року, загинуло троє українських військовослужбовців, є поранені. Двох росіян взяли в полон.

Зазначимо, президент України Петро Порошенко нагородив 220 військових і правоохоронців (посмертно), які несли службу в Збройних силах України, органах і підрозділах Міністерства внутрішніх справ.

За період проведення антитерористичної операції за станом на 14 травня 2015 року загинули 149 і поранено 657 військовослужбовців Національної гвардії України. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 862 | Додав: adminA | Теги: загинули 3 воїни АТО, двох росіян, ситуація загострюється, полон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]