Пт, 2024-03-29, 11:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:42
Скандальна американська зірка Періс Хілтон відвідала Одесу. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

  Одесу відвідала скандальна американська зірка Періс Хілтон. Знаменитість прибула до Одеси пізно ввечері 30 вересня на відкриття зимового сезону одного з елітних нічних клубів, розташованого в історичному центрі - на вулиці Гоголя. Це її не перший візит в Україну. Зустрічали співачку, для якої біля входу розстелили червону доріжку, багато шанувальників, передає УНІАН.

Як повідомили у клубі, вхід до закладу був безкоштовним. Разом з тим у клубі відмовилися назвати гонорар, який запросила знаменитість за участь в шоу, яке почалося після 22.00.

Організатори підготували розважальну програму, виступ кращих зірок шоу-бізнесу і зустріч з Хілтон, яку численні гості очікували на червоній доріжці біля входу.

В Одесу вона прибула чартерним рейсом, зупинялася в одному з найдорожчих готелів, розташованому неподалік від клубу.

Довідка

Американська актриса, співачка і дизайнер Періс Уітні Хілтон народилася у США 17 лютого 1981 року. Спадкоємиця сімейного бізнесу - найбільшої у світі мережі готелів Hilton Hotels. Популярність їй принесли реаліті-шоу "Просте життя" і скандальне світське життя, через яке у зарубіжних ЗМІ вона подається, у першу чергу, як "головна світська левиця планети".

Знялася у фільмах "Блондинка в шоколаді", "Беверлі-Хіллз", "Елітне суспільство" та ін.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 710 | Додав: adminA | Теги: американська зірка Періс Хілтон, Одеса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]