Сб, 2024-04-20, 05:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:59
Сьогодні свої амбіції "Шахтар" перевірить на чинному переможцеві Ліги чемпіонів
Інші останні Спортивні новини
У Донецьку, на "Донбас Арені", сьогодні відбудеться поєдинок групового раунду Ліги чемпіонів між лідерами квартету Е - "Шахтарем" і чинним переможцем найпрестижнішого клубного турніру континенту лондонським "Челсі".

"Шахтар" - "Челсі"

стадіон: "Донбас Арена", Донецьк 21.45,

арбітр: Дамір Скоміна (Словенія)

Пряма трансляція: на ТРК "Україна" і "Футбол+"

Травмовані: Бертранд, Марін (обидва - "Челсі")

Мірча Луческу, головний тренер "Шахтаря": "В першу чергу хочу сказати, що видовищність мене не хвилює. Мене хвилюють три очки. Перший раз за час мого перебування в "Шахтарі" ми граємо з чинним чемпіоном Європи. У нас достатньо мотивації. Для наших уболівальників приймати чемпіона Європи - це гордість. Для нас це велика радість і задоволення. Якби ми з "Челсі" грали не в Лізі чемпіонів, а проводили товариську гру, то для цього потрібно було б заплатити мільйон-півтора. Так що "Шахтар" виграє у всіх аспектах, проводячи такий матч. А якщо ми доможемося позитивного результату, як всі хочуть, то це буде просто прекрасно".

Роберто Ді Маттео, головний тренер "Челсі": "Луческу завжди проповідував свою філософію гри: колективний футбол, володіння м'ячем, швидкий пас, комбінування молодих і досвідчених футболістів. Він прищепив цю філософію "Шахтарю". Чи зустрічалися ми? Багато часу минуло. Я бачив багато матчів його команд, і вони завжди справляли лише позитивне враження"
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 948 | Додав: adminA | Теги: амбіції, переможцеві Ліги чемпіонів, Шахтар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]