Чт, 2024-03-28, 10:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:10
Тягнибок взявся привести в Київ 20 тисяч "свободівців" на марш УПА
Інші останні Політичні новини
Всеукраїнське об'єднання "Свобода" розраховує, що в завтрашньому Марші боротьби з нагоди 70-річчя створення Української повстанської армії в Києві візьмуть участь до 20 тисяч осіб.

Як повідомили УНІАН в столичному главку міліції, таку кількість учасників організатори заходу вказали у поданій до КМДА заявці про проведення маршу.

У той же час у міліції зазначили, що охорону громадського порядку під час акції будуть забезпечувати майже три тисячі правоохоронців і військовослужбовців внутрішніх військ МВС України, включаючи резерв.

Як повідомлялося, 14 жовтня в Києві ВО "Свобода" проведе Марш боротьби. Учасники маршу зберуться о 14.00 біля пам'ятника Тарасу Шевченку, де відбудеться віче. Після завершення зборів почнеться Марш боротьби, який пройде центральними вулицями Києва.

Після маршу відбудеться святковий концерт на Михайлівській площі, в якому візьмуть участь провідні українські рок-гурти та виконавці: "Кому Вниз", "Вій", "Орест Лютий", "Фліт", Павло Нечитайло ("Пропала грамота").

Разом з тим, народний депутат України від КПУ Олександр Голуб заявив, що Компартія 14 жовтня в Києві проведе акцію "антифашистського і антибандерівського спрямування". За його словами, акція пройде на Бессарабській площі біля пам'ятника Леніну.

При цьому Голуб запевнив, що комуністи не допустять проведення маршу ВО "Свобода" на Хрещатику.

Як повідомлялося, 13-14 жовтня у Львові проходить низка заходів, присвячених 70-річчю заснування УПА. А в Луганську 13 жовтня пройшов антикомуністичний мітинг.

Відзначимо, що напередодні виборів до Верховної Ради, які мають відбутися 28 жовтня, в українському політикумі загострюється конкуренція за увагу електорату. Вони вживають різні прийоми, щоб вплинути на ірраціональну складову психології виборця.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1197 | Додав: adminA | Теги: Київ 20 тисяч свободівців, марш УПА, Тягнибок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]