Сб, 2024-04-20, 08:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:32
У Львові плавають на байдарках - негода знеструмила десятки населених пунктів
Інші останні Прогноз погоди

В Україні в ніч на 27 травня внаслідок несприятливих погодних умов (дощ, шквалисті пориви вітру), через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 167 населених пунктів у дев’яти областях. Про це повідомили у прес-службі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Зокрема, без електропостачання залишилися 45 н.п. у Львівській області, 38 – у Волинській, 28 – у Житомирській, 19 - у Тернопільській, 15 – в Івано-Франківській, 8 – у Київській, 7 - у Дніпропетровській, 5 – у Черкаській та 2- у Кіровоградській.

До відновлення енергопостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

Від сильних проливних дощів затопило Львів. Ріка Полтва вийшла з берегів, тому місцеві жителі пересуваються на каное та човнах. Люди кілька годин не могли взагалі вийти з будівель, тому що по вулицях текли справжні річки. Тепер охочі плавають на байдарках Львовом і викладають фотографії в соцмережі, повідомляє ТСН.

Нагадаємо, синоптики попереджають: у найближчі дні характер погоди на більшій частині території України зміниться: замість спеки прийдуть грози та зливи зі шквалистим вітром, однак якихось стихійних явищ при цьому не очікується.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 932 | Додав: adminA | Теги: негода, байдарках, Львові, десятки населених пунктів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]