Чт, 2024-04-25, 07:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:09
У зоні АТО найгарячіше - на Маріупольському напрямку. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. За зведенням штабу АТО станом на ранок 20 жовтня, на Маріупольському напрямку зафіксовано 21 провокацію проти сил АТО.

"Укріплення ЗСУ поблизу Мар’їнки, Павлопіля, Лебединського, Славного, Широкиного та Старогнатівки окупанти обстрілювали з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї, а у Красногорівці - з мінометів калібрів 82 мм та 120 мм. У Водяному ворог вів вогонь з використанням ствольної артилерії 122-го та 152-го калібрів", - повідомили у штабі

На Луганському напрямку бойовики 4 рази порушували режим припинення вогню. В районах Новозванівки та Новоолександрівки противник обстріляв підрозділи сил АТО з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, а в Станиці Луганській - окрім усього, ще з мінометів калібру 82 мм.

На Донецькому напрямку відбулось 5 обстрілів.

"У Луганському російсько-окупаційні війська застосовували проти українських воїнів кулемети, гранатомети та вогонь БМП, а в Авдіївці - міномети 82-го та 120-го калібрів", - повідомили у прес-центрі штабу.

Нагадаємо, 21 вересня в Мінську було підписано Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи із врегулювання ситуації на Донбасі про розведення сил і засобів на лінії розмежування. Документом передбачено розведення сил і засобів у Золотому, Петровському та Станиці Луганській.

1 жовтня розведення сил відбулося в Золотому, 7 жовтня відведення відбулося в Петровському, а 9 жовтня мало пройти в Станиці Луганській.

Разом з тим голова Луганської ОДА Юрій Гарбуз заявив, що заплановане на неділю відведення підрозділів Збройних сил України в Станиці Луганській не відбудеться.

У штабі АТО заявили, що ватажки бойовиків ОРДЛО не бажають виконувати Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи щодо розведення сил біля станиці Станиці Луганської.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 724 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, Маріупольський напрямок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]