Чт, 2024-04-25, 08:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:25
В рахунок боргів "Київенерго" "Нафтогаз" запропонував прийняти газ Ахметова
Інші останні Економічні новини

Враховуючи значну заборгованість за спожитий газ з боку ПАТ "Київенерго" (входить у групу компаній ДТЕК, яка належить бізнесмену Рінату Ахметову) перед НАК "Нафтогаз України" і неготовність суспільства погасити накопичені борги грошима, "Нафтогаз" готовий прийняти газ, вироблений іншими підприємствами групи ДТЕК, у рахунок заборгованості "Київенерго".

Про це у п'ятницю 15 травня йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Як зазначається, на сьогоднішній день заборгованість підприємств групи ДТЕК перед "Нафтогазом" за спожитий газ складає 3,9 млрд грн. З них 3,5 млрд грн - заборгованість "Київенерго", яка вже призвела до відключення гарячого водопостачання у багатьох будинках р. Києва.

Прес-служба зазначає, що "Київенерго" є найбільшим підприємством-боржником "Нафтогазу".

"Нафтогаз" зазначає, що залік обсягів газу, що належить ДТЕК, в рахунок погашення заборгованості "Київенерго" буде сприяти фінансовому оздоровленню столичного виробника теплової енергії і дозволить в найкоротші терміни відновити постачання гарячої води у будинки киян.

Раніше в "Київенерго" заявляли, що зростання заборгованості населення за газ у попередньому опалювальному сезоні виріс за скасування системи рівномірної оплати.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 778 | Додав: adminA | Теги: рахунок боргів Київенерго, прийняти газ Ахметова, Нафтогаз | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]