Чт, 2024-04-25, 23:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:00
Вибух забрав 11 життів в столиці Іраку, поранення отримали 35
Інші останні Новини світу
Щонайменше 11 осіб загинули і 35 отримали поранення в суботу, 20 жовтня, під час вибуху на одній з ринкових площ в Багдаді, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на агентство Ассошиейтед Прес з посиланням на місцеву владу.

На ринку напередодні мусульманського свята Ід аль-Адха було багато покупців. Вибуховий пристрій спрацював в 500 метрах від шиїтської усипальниці імамів.

Після вибуху сталась паніка, кількість жертв теракту може зрости, зазначили в поліції.

Раніше в суботу, 20 жовтня, в шиїтському районі аль-Шааб бойовики відкрили вогонь по блокпосту поліції, загинули двоє поліцейських.

Відзначимо, що Ірак в післявоєнний період являє собою небезпечне місце, де теракти стали гіркою повсякденністю.

На початку червня в Іраку відбулася серія вибухів , жертвами яких стали не менше 83 людей, ще близько 300 отримали поранення .

У вересні повідомлялося про великі теракти в містах Кіркук на півночі країни і в селі Ед-Дуджейль. У Кіркуку жертвами стали щонайменше 11 рекрутів, що збиралися записатися до лав іракської армії. У Ед-Дуджейль бойовики напали на військову базу, загинули 11 військовослужбовців. Крім цього, в результаті вибуху двох замінованих автомобілів біля французького консульства в місті Насирія загинула одна особа, четверо були поранені. Загальна кількість жертв склала 75 осіб.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 967 | Додав: adminA | Теги: 35, поранення, столиці Іраку, 11 життів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]