Пт, 2024-04-19, 01:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:46
Військові запобігли теракту на мітингу в Станиці Луганській. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

Сили АТО відвернули теракт на мітингу біля будівлі Пенсійного фонду в Станиці Луганській.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр АТО.

"28 травня у Станиці Луганській група військової контррозвідки отримала оперативну інформацію про те, що біля будівлі Пенсійного фонду в Станиці Луганській терористи планують привести в дію вибухонебезпечний предмет під час великого скупчення людей, які хотіли провести там зібрання з вимогою відкрити пішохідний перехід через зруйнований міст", - йдеться в повідомленні.

Однак, за даними прес-центру, наші сапери розмінували встановлений радіокерований фугас, зроблений зі 120-мм міни. Вибуху вдалося уникнути.

Окрім того, як зазначається, терористи не припиняють обстрілювати позиції українців на всіх напрямках. Розпочинаючи з 18.00 години вчорашнього вечора, бандити з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по Широкиному. Після 20.00 на Маріупольському напрямку було тихо.

Згідно з повідомленням, на Донецькому напрямку загарбники, застосовуючи 120-мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети, гатили по Пісках, Опитному, Мар’їнці. В хід пішла і стрілецька зброя.

На Луганському, - застосовуючи переважно гранатомети, варвари 21-го століття стріляли по Станиці Луганській, Щастю, Золотому-4 та Трьохізбенці.

На Артемівському – з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстрілювали Кірове. З нуля годин на Артемівському напрямку було тихо.

Раніше теракти було відвернуто в Павлограді, Дніпропетровську, Одесі і під Маріуполем. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 930 | Додав: adminA | Теги: Станиці Луганській. ВІДЕО, військові запобігли теракту | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]