Пт, 2024-04-19, 00:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:27
Забудовники в ніч виборів вирубали 10 гектарів Биківнянського лісу
Інші останні Столичні новини - новини Києва
У ніч виборів - з 28 на 29 жовтня, забудовники вирубали 10 гектарів Биківнянського лісу, між Броварським проспектом і вул. Путивльською. Про це повідомив головний координатор громадянської кампанії "Форум порятунку Києва" Віталій Черняхівський, повідомляє прес-служба "Форуму порятунку Києва".

"Забудовники по-варварськи вирізали 100-річні сосни на 10 гектарах, встановили будівельний паркан. При цьому показати дозвільні документи забудовники відмовилися", - цитує його прес-служба.

"Зрозуміло, знищення зелених зон, що погіршує життя киян, буде тривати доти, доки щурів дерибанних не буде вигнано з Київради, а Верховна Рада не прийме закон про мораторій на ущільнювальну забудову в столиці", – підкреслив він.

Раніше повідомлялося, що у Києві на Замковій горі розпочалася вирубка дерев під виглядом "вивезення сміття".

Зазначимо, що 28 жовтня в Україні пройшли вибори до Верховної Ради. За результатами попереднього підрахунку 95,59% виборчих бюлетенів Партія регіонів залишається лідером виборчих перегонів. Друге місце посідає партія "Батьківщина", за нею - УДАР. Головною ж сенсацією парламентських виборів стали високі результати Компартії і партії "Свобода", які політологи пояснюють збільшенням протестного електорату на сході країни і кількості виборців, що визначилися в останні дні перед виборами.

Дані, отримані Центрвиборчкомом, в цілому збігаються з результатами екзит-полів, оприлюдненими після завершення голосування.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1107 | Додав: adminA | Теги: вирубали 10 гектарів Биківнянського, Ніч виборів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]