Пт, 2024-03-29, 02:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Правоохранители задержали гражданина РФ, который завербовал и пытался вывезти для дальнейшей сексуальной эксплуатации двух жительниц Луганщины.
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-12-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




20 грудня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, вдень +1...+3 градуси.




В проекте госбюджета на 2014 год финансирование милиции на 4 млрд.грн. превышает финансирование армии.




Впервые в истории издания список возглавил не гарант Конституции, а истинный держатель власти – граждане Украины. 




На профессиональном ринге Евгений Хитров получил прозвище «Украинский лев».




64% киевлян, опрошенных компанией Research&Branding Group, в целом поддерживают акцию против власти на Майдане Незалежности.




Святитель Миколай вважається покровителем мандрівників і мореплавців і є одним із найшанованіших святих у православному світі.



Україна є на піку фінансової і політичної кризи, викликаної, по суті, розкраданнями української держави в розмірі від $ 8 до $ 10 мільярдів на рік його керівниками.


11:15.  Активісти Харківської обласної організації ВО "Свобода" пікетували сесію Харківської облради на підтримку вимог Євромайдану в Києві з плакатами "Міліціонери гвалтують - голови ОДА кришують", "Обережно! Червоний терор" " Україні - українську владу".