Чт, 2024-04-18, 05:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Від початку протестів Майдан Незалежності відвідали високопосадовці Польщі, Литви, Німеччини, Нідерландів і Канади
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-12-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В Совете Европы "с беспокойством восприняли" тот факт, что до сих пор в Украине по делу Юлии Тимошенко "не был проведен тщательный анализ возможного влияния на уголовное судопроизводство нарушений статьи 5 .



Міністри юстиції та внутрішніх справ ЄС погодилися на введення тимчасового візового режиму з балканськими країнами. Це рішення було прийнято в четвер, 5 грудня.



21:35. Євромайдан вшанував хвилиною мовчання пам'ять Нельсона Мандели. Яценюк  процитував Манделу: "Все здається неможливим до того моменту, поки це не відбувається".


Дочь лидера оппозиции также требует закрыть заказное дело против ее мамы и полностью поддержала ходатайство группы защитников лидера оппозиции относительно освобождения Юлии Тимошенко.


Під час візиту європейські політики зустрінуться з лідерами української опозиції та донькою Юлії Тимошенко, Євгенією. Також вони мають намір провідати поранених учасників Євромайдану у лікарнях.


Amnesty International розпочинає глобальну акцію термінової дії з метою захистити демонстрантів, ув'язнених після сутичок на Банковій 1 грудня.


7 грудня в Києві хмарно із проясненнями, невеликий сніг, часом заметілі, на дорогах місцями ожеледь, вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, удень -1...+1 градус.


По информации источников в правительстве РФ, сегодня Президент Украины намерен по пути из Китая посетить Россию для встречи с президентом России Владимиром Путиным.


Лідер "Свободи" нагадав, що опозиція готова сісти за стіл переговорів тільки у випадку, якщо їх вимоги будуть виконані.





11:40. Керівник центрального виборчого штабу Об'єднаної опозиції, перший заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов заявляє, що охорону Євромайдану і його патрулювання буде посилено.


Опозиційні депутати сьогодні, 6 грудня, продовжують блокувати роботу Верховної Ради. Біля трибуни та президії перебуває близько 25 депутатів. На президії парламенту, як і напередодні, висить Державний Прапор України.




Відразу на декілька країн Європи обрушився шторм "Ксав'єр", що прийшов з боку Гренландії. Циклон пройшов над Великобританією і вже добрався до північних територій Німеччини.




Увечері в четвер 5 грудня група політичних і громадянських активістів у Санкт-Петербурзі провела акцію солідарності з українським Євромайданом.

"Брутальні порушення прав і свобод людини в різних регіонах України, кульмінацією яких став силовий розгін мирного зібрання на Майдані Незалежності у Києві о 4 ранку 30 листопада 2013 року і застосування сили 1 грудня 2013 року на вулиці Банковій".



Міліція дозволила депутату від "Батьківщини" Віталію Яремі бути присутнім при розтині трупа невідомого чоловіка, знайденого поблизу Євромайдану в Києві 6 грудня.




У четвер журналісти нагадали Яценюку, що спікер Рибак, відкриваючи і закриваючи засідання, легітимізує роботу парламенту.




"Кажуть, що хлопці виглядають як типові "тітушки". Місце, де зараз збираються "тітушки", Маріїнський парк зараз називають "вольєром".