Ср, 2024-04-24, 09:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




В воскресенье вечером Ниагарский водопад окрасился в желто-синие цвета в знак поддержки Украины.
Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2013-12-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




После двух трагических взрывов в Волгограде парламентарии начали бурно обсуждать ужесточение законов, направленных на борьбу с терроризмом.


Президент РФ Владимир Путин утвердил закон, предусматривающий немедленную и внесудебную блокировку сайтов, распространяющих призывы к массовым беспорядкам и участию в несанкционированных акциях.



31 грудня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря протягом доби -1...+1 градус.




Амулетом цього року буде підкова, тому ви можете купити магніт у вигляді підкови на холодильник або ж придбати парочку маленьких сувенірних підков.




Страйкоми луганського, миколаївського та чернівецького міжнародних аеропортів прийняли рішення про участь у всеукраїнському страйку.


 
Одним из самых популярных сибирских курортов является курорт Шерегеш, что рядом с Новокузнецком. Сезон катания начинается в конце октября и заканчивается в середине мая.



"Програма може бути Шустер Live, Шустер Dead – це неважливо, важливий контент. У такому форматі, в якому вона існувала, вона якийсь проміжок часу виходити не буде. Бо в нас у студії - громадянська війна.



Конституційна Рада Франції затвердила в неділю ініціативу президента Франсуа Олланда про 75% податку, яким обкладаються доходи громадян, що перевищують 1 млн євро (1,38 млн доларів США), - так званий "податок на розкіш".




У Волгограді в понеділок вранці, 30 грудня, стався вибух у тролейбусі, що слідував за маршрутом номер 15 з боку мікрорайону Сім вітрів.


"Так просто мы не сможем преодолеть эту преступную власть, должны блокировать их работу. Поэтому мы призываем всех свободных людей Украины: закрываете ПР на местах, разрушайте систему!"