Чт, 2024-03-28, 16:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



На файлах записів чіткі свідчення наявності на Майдані провокаторів-"тітушок" та чіткого розпізнавання їх "Беркутом", що свідчить про обізнаність і, ймовірно, про співпрацю одних із іншими.
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-12-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Учасники тернопільської програми міжнародного фестивалю Jazz Bez 2013 вирішили віддати частину своїх гонорарів на потреби Євромайдану.




Один з найскандальніших матчів УПЛ за останні роки нічим іншим, окрім як скандалом завершитися не міг.




19:05 Близько 100 осіб розпочали пікетування штабу київського спецпідрозділу "Беркута" на Червонозоряному проспекті.




6 грудня в Києві хмарно із проясненнями, невеликий мокрий сніг, вітер західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень +1...+3 градуси.




Генеральна національна рада Лівії 4 грудня прийняла рішення зробити шаріат основою законодавства своєї країни




Представники опозиції сьогодні, 5 грудня, заблокували трибуну та президію Верховної Ради України. Наразі там знаходиться близько 30 народних депутатів.



"Але це може нагадувати лекцію про вегетаріанство вовку. Ми будемо йому говорити , що м'ясо є дуже шкідливим для здоров'я, але він цього ніколи не зробить, оскільки звик так жити", - підкреслив Кличко.





Опозиція і влада звернулися до Євросоюзу з проханням відрядити до Києва посередників, які допомогли б знайти вихід з політичної кризи.




Візит президента України Віктора Януковича до Китаю, очевидно, проходить не так успішно, як планувалося.



Миятович высказала надежду, что будет проведено тщательное расследование этих инцидентов, виновные будут наказаны и предстанут перед судом.




"Беркут" дико, нарушая законы, нормативные акты, бил людей по голове, ногами пинали, это не прописано ни в какой инструкции. Где были командиры, которые должны были остановить?




Не исключено, что попытка разорвать оцепление во время штурма администрации президента 1 декабря была спровоцирована спецподразделением "Беркут".



Автомобилисты пикетировали базу спецподразделения "Беркут" на Краснозвездном проспекте в Киеве