Чт, 2024-04-25, 18:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




У США розчаровані тим, що переговори української влади та опозиції поки що не були успішними і сподіваються, що мирним протестам у Києві в ці вихідні дадуть відбутися мирно.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-12-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Лижниця Катерина Григоренко на Універсіаді в Італії завоювала срібну медаль в дисципліні "скіатлон" на дистанції 10 км, принісши збірній України першу нагороду.




Стали відомі всі учасники 1/16 фіналу Ліги Європи-2013/2014. Україну на цьому етапі представлять чотири команди: "Шахтар", "Динамо", "Дніпро" і "Чорноморець".




В Києві, на Подолі двоє молодих бійців внутрішніх військ о 3-й ночі зупинили молоду пару.


Я відразу сказав : ..... Я в таких акціях не прийматиму участь. Чого не можу сказати про Гришко, Бучинську. Ці люди, співаки ... ніколи не відмежовувалися від лінії Партії регіонів. Нехай співають. Це їх вибір. Мій вибір - по цей бік барикад.



Группа народных депутатов Украины от Львовщины обратится к лидерам оппозиции с ходатайством о служащих силовых ведомств, которые отказались или откажутся выполнять преступные приказы.




15 грудня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледь, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -6...-8, вдень -1...-3 градуси.



За розгін мирної демонстрації 29-30 листопада можуть покарати начальника київського главку МВС Валерія Коряка, заступника секретаря Радбезу Володимира Сивковича і главу КМДА Олександра Попова.




У суботу, 14 грудня група "Океан Ельзи" виступить в першому складі на сцені Євромайдана на столичному Майдані Незалежності.




13:10.Мітинг влади на Європлощі транслює в прямому ефірі Перший національний. Опозиції такої честі не надавали.




К Министерству обороны Украины направляется шествие протестующих с Майдана. Люди идут с призывом не применять силу к митингующим.



Сьогодні ввечері, 13 грудня, організатори фестивалю про права людини Docudays UA в Будинку профспілок покажуть фільм про резиденцію президента України Віктора Януковича "Межигір'я".


У Києві між опозиційним мітингом на Майдані Незалежності і провладним, проведення якого заплановано у неділю, 15 грудня, на сусідній Європейській площі, буде організовао нейтральну лінію, щоб уникнути провокацій і сутичок.


"Сердцем Украины является Киев… Если бы в Киеве была настоящая, избранная народом власть, она бы сделала невозможным разгон мирных демонстрантов, и вместе мы бы уже одержали победу".




"Украинские атаманы" добывают очередную победу, на этот раз над "Итальянским громом".