Сб, 2024-04-20, 14:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




США обіцяють торговельні преференції для України у разі її євроінтеграції. Про це на брифінгу 9 грудня заявила представниця Держдепартаменту США Джен Псакі.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-12-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



11 грудня в Києві хмарно із проясненнями, уночі без опадів, удень сніг, заметілі, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -11...-13 градусів, удень -3...-5 градусів.




Крім Арсенія Яценюка, Віталія Кличка та Олега Тягнибока на зустрічі також присутні Петро Порошенко і Юрій Луценко.




Украина - не "предмет спора" между Россией и Западом, а полноценный и самостоятельный игрок.




"Свобода думки та зібрання мають бути захищені всіма державними органами; протести не повинні використовуватися як привід для вчинення актів насильства".




Власти Украины упустят шанс на подписание договора с ЕС, если при урегулировании кризиса в стране победит политика силы, заявил министр иностранных дел Литвы Линас Линкявичюс.



Товариші офіцери, подайте у відставку, хоча б за ради того, щоб не відчувати себе співучасником тих злочинів, які відбуваються зараз в органах внутрішніх справ та не виконувати злочинних наказів керівників.




Центральна частина міста досі оточена бійцями внутрішніх військ та автобусами.


В случае силового разгона митингующих, за стол переговоров с Януковичем уже никто не сядет. Более того, если конфликт не решать, на Евромайдане могут появиться новые лидеры, которые будут не такие толерантные, как оппозиция, которую мы имеем сегодня.





После разгона митингующих  в ночь на 30 ноября появилось решение суда о запрете акций, и в связи с этим решение- никакая помощь, которая едет к Майдну, не допускается.



 "Freedom House  закликає президента Януковича піти у відставку, як шлях запустити президентські вибори – єдиний несиловий шлях до закінчення демонстрацій", - вважають в організації.



22.55. Мітингувальники підгодовують і зігрівають теплим одягом замерзлих бійців внутрішніх військ. Польові кухні, дрова і провізія активістів показують організаційну перевагу.

 

 

 

 

Странно, что находятся люди, которые отрицательно отзываются о зиме, а тем более о снеге. Таких людей нужно вывезти в Альпы и зимние чары навсегда заколдуют их, и на всю жизнь завоюют и сердце, и душу.