Чт, 2024-04-25, 13:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Сьогодні, 24 грудня, на столичному Майдані Незалежності розпочнеться запис усіх, хто бажає увійти до Народного об`єднання "Майдан".
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-12-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Учасники групи пропонують зібратися 29 грудня на київській станції метро "Героїв Дніпра" на 12.00 і піти до Нових Петрівців.


Санкції - одне з найчастіших слів на Євромайдані. Про санкції говорять, на санкції сподіваються, санкцій очікують. Йдеться про спецзаходи з боку США та країн Європи стосовно коштів українських можновладців.



25 грудня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південний, 5-10 м/с, вранці і вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень +2...+4 градуси.




Таким образом одесские оппозиционеры ответили на провокационные заявления Клюева о якобы возможном расколе страны на три части.


В 1990-х олигархи были в Польше и Венгрии, но при входе этих стран в Евросоюз они странным образом испарились, превратившись в просто состоятельных граждан, у которых нет ни яхт, ни самолетов, ни футбольных клубов.




Королева Великобританії Єлизавета II посмертно помилувала засудженого 60 років тому за гомосексуалізм британського математика Алана Тюрінга.



9.30. Під будівлю Солом`янської РДА прийшли близько 300 людей, які вимагають виборів Київради. Вони тримають прапори "Батьківщини", "УДАРу", ВО "Свобода", а також великий плакат з написом "Ідіть геть!".


За останній місяць влада України у багатьох проявах порушувала право людей на мирні зібрання, супроводжуючи це застосуванням надмірної сили, залякуваннями та здійсненням тиску на учасників акцій, несправедливими судовими розглядами та утисками прав журналістів.


19 декабря на Майдан Независимости пришли жители Одессы, которых привезли в Киев на митинг в поддержку Партии регионов и президента Виктора Януковича, отказались кормить и бросили в столице, не заплатив обещанных денег.




19:40. У Новорічну ніч на сцені Євромайдану можуть виступити Modern Talking і Pink Floyd, сказали коменданти Штабу національного опору під час останнього брифінгу.


Правоохоронні органи та прокуратура продовжують тиск на громадських активістів. Зокрема, в регіонах прокуратура направила запити стосовно місцевих рад, які на засіданнях цих рад проголосували за продовження євроінтеграційного курсу.



Дизайнеры одежды всегда с особым трепетом относились к созданию детских модных коллекций. Согласитесь, что важно с самого детства привить ребёнку чувство стиля.