Пт, 2024-04-19, 20:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Сноуден висловив готовність розповісти німецьким слідчим про діяльність американських спецслужб, якщо йому гарантують безпечне перебування у ФРН.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-12-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Учасниця групи Pussy Riot Марія Альохіна, яка відбувала покарання у нижньогородській колонії, в понеділок, 23 грудня, вийшла на волю за амністією.




Дві третини ефіру на основних українських телеканалах у перший тиждень грудня припали на політичні новини.


Дорогою в Маріїнський парк учасникам Екологічної акції довелось прорвати кордон міліції, яка чомусь не хотіла пропускати нас. Сполошили кількасот "беркутівців" (насправді внутрішні війська – ред..), які з різних сторін побігли оточувати нас.




Група ініціаторів збирається своїми силами створити на Арсенальній каток і провести різдвяний ярмарок, для цього силами волонтерів приведуть до ладу занедбаний стадіон.




З 1 грудня в підвальних приміщеннях Патріаршого собору Воскресіння Господнього, греко-католицього храму, приймають учасників Євромайдану з інших міст.



24 грудня в Києві мінлива Погода в Україні на завтра - 24 грудня, уночі й вранці слабкий туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +3...+5 градусів.


23 декабря 2013 года в 12:00 Всеукраинское объединение "Свобода" будет пикетировать Окружной административный суд Киева, где состоится судебное заседание по иску Юрия Левченко к окружной избирательной комиссии №223.



Учасники Євромайдану потрапили до реєстру рекордів України за наймасовіше виконання гімну країни.



"Для порівняння: я зробив набагато більше критичних зауважень щодо Росії та її влади, аніж щодо української. Але Росія видала мені візу на в’їзд без жодних проблем”.