Пт, 2024-03-29, 16:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Круглый стол во «Дворце Украина» должен был стать первым шагом к примирению сторон. Однако диалога власти и оппозиции не получилось - президент и премьер отказались выполнять требования Евромайдана.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-12-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




80 львівських "беркутівців” приїхали до Києва допомагати загонам самооборони Майдану.



Ахметов, Пінчук і Фірташ зберігають гроші в ЄС, тому що вважають, що це більш безпечно, ніж в Україні чи Росії. Однак, якщо з'явиться знак запитання, то вони повинні будуть задуматися про свої дії.



В наше время многие передовые компании в производстве уплотнителей заменяют вулканизованные материалы, силикон, резину на термоэластопластик.



22:20. Стало відомо, що з Севастополя до Києва для участі в масових заходах організовано вирушили близько тисячі осіб.




Українські олігархи можуть масово вивести кошти з країни через політичну нестабільність.



14 грудня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледь, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби -2...-4 градуси.


Хай яким би був підсумок акцій протесту в найближчому періоді, молоді українці й надалі домагатимуться змін у своїй країні. Вони не будуть задоволені, аж поки держінститути не стануть гарантією демократії, дотримання законності та прав людини.




Євросоюз у будь-який момент готовий підписати Угоду про асоціацію з Україною. Про це на брифінгу заявив лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.




"Дніпро" посів друге місці з 12 пунктами. В активі "Пасуш Феррейри" три набраних очки, "Пандурій" набрав два бали.


ВЧК від самого початку її заснування боролась проти незалежності України, проводила масові позасудові репресії за класовим та ідеологічним принципом, яким історія дала назву - червоний терор, від якого постраждали мільйони українців.




У суботу, 14 грудня, гурт "Океан Ельзи" виступить у першому складі на сцені Євромайдану на столичному Майдані Незалежності.



Мы инициируем общественный совет Майдана, во время которого будет утверждаться план и порядок действий и делегировано право голоса от всей общины, которая является внепартийной», - сообщила Руслана.




Европейский парламент осуждает политическое и экономическое давление России на Украину.



Ми підійшли, коли автобус вже від'їхав! На фото кілька з них! Кажуть, що їх силоміць запакували в автобус і обцяли гроші за те, щоб ходили перед камерами на Майдані!


13 декабря в рамках 6-го тура группового этапа Лиги Европы киевское "Динамо” уверенно обыграло венский "Рапид” со счетом 3:1, что позволило занять второе место в группе G и выйти в плей-офф Лиги Европы.  

 

Как быстро летят годы, молодость еще быстрее. Как хочется всегда видеть в зеркале свое собственное приятное отражение. Красиво, если лицо выразительное, не теряет свои очертания со временем.




С небольшим опозданием, в 12:03, 12 декабря президент России Владимир Путин в Георгиевском зале Большого Кремлевского дворца в присутствии около 1100 приглашенных начал оглашение своего послания.